Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter!

Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter!

•Et UNIKT og ENORMT racket og treningssenter over 4500 m25 Padel baner3 Squash banerBordtennisKlatreveggFysioterapiSterkFysioNaprapat •Stor styrkeavdeling •Stor kondisjonsavdeling •Personlig Trening (PT)Gruppetimer med PTCFASaltimerSpinning •Kampsport med Indre Østfold BokseklubbSmaalenene PadelklubbRunRideRow sone •Garderober med badstutilbud •BarnepassLekeland

Kontakt oss gjerne

Vi har over 20 stasjoner for knebøy, markløft og annen funksjonell trening til glede for deg og dine resultater. Eleiko er vår hovedleverandør og i tillegg har vi kvalitetsutstyr fra Technogym og Matrix. Padelbanene er levert av spanske Pórtico Gestión e Ingeniería S. L.


Har du lyst til å se en kort VIDEO fra senteret vårt (laget i 2018), klikk HER.


A.C.E STÅR FOR ET DOPFRITT TRENINGSSENTER

A.C.E krever at medlemmene er fri for bruk av ulovlige midler. Medlemskapet til individer som bruker, besitter og/eller erverver ulovlige midler vil bli avsluttet umiddelbart.


Kort fortalt – historien til A.C.E

Den 26. august 2017 åpnet duoen Thorbjørn Berger og Roddy McLeod A.C.E Racket & Treningssenter. Visjonen deres var et nytt konsept i Norge – et treningssenter for funksjonell trening med mye plass og takhøyde kombinert med et racketsenter for flere typer racket sport. I tillegg hadde senteret en egen klatrevegg. Over 2400 m2 holdt det en stor styrke avdeling, kondisjonsavdeling, 3 Padel baner, 3 Squash baner, bordtennis og en flott klatrevegg. I løpet av det første året etablerte 2 fysioterapeuter seg på senteret. Med sitt tilbud som skilte seg fra andre treningssentre og racketsentre ble A.C.E en suksess. Eierne hadde derfor lyst til å utvikle det videre og tilby et fullsortimentsenter med saltimer, og dessuten var kapasiteten på Padel sprengt.

Søndag 6. januar 2019 holdt senteret en offisiell åpning av ny avdeling der ordfører i Askim, Thor Hals, klippet snoren til avdelingen. Utvidelsen av senteret, som nå bredte seg over hele 4500 m2, gav 2 nye Padel baner, en enorm treningssal for gruppetrening, spinningsal, egen RunRideRow sone, CFA boks og lekeland! Med dette ble A.C.E per januar 2019 NORGES STØRSTE TRENINGSSENTER!

Mandag 15. juni 2020 åpnet duoen en A.C.E Xpress avdeling midt i Spydeberg sentrum. Dette er et fint og funksjonelt senter på 600 m2 med variert utstyr og apparater for allsidig egentrening.

I 2021 etablerte en naprapat seg på A.C.E i Askim. Sammen med de 2 fysioterapeutene kan behandlerne hjelpe med alt fra hodepine, ryggsmerte, knesmerter, skuldersmerter og mye mer.

Allerede i november 2022 ble A.C.E Xpress i Spydeberg utvidet med 150 m2, og det er nå et populært senter på 750 m2. Den nye delen har eget Booty Room og rolig treningsområde.

Januar 2023 startet Indre Østfold Bokseklubb sine treninger på A.C.E i Askim.

Midtveis i 2023 etablerte 4  fysioterapeuter seg med behandlingssted ved A.C.E Xpress i Spydeberg og en tredje fysioterapeut etablerte seg på A.C.E i Askim – Spydeberg Fysioterapi og SterkFysio.

2024 vil videre bli et spennende år med nyåpning av enda et A.C.E Xpress treningssenter ved togstasjonen i Mysen sentrum i mars – et stort og funksjonelt senter på 1100 m2. Kom og prøv!