Barnepass & Lekeland

Barnepass & Lekeland

Gratis barnepass på A.C.E barnerom

Se barnepass bemanningstider. Bestill plass for barnet ditt under Booking eller klikk HER. Barnerommet skal i utgangspunktet kun brukes i bemannet tidsrom. Det kan benyttes utenom dette tidsrommet dersom barnet/barna har tilsyn av en foresatt. Vær snill å rydde rommet etter bruk.

•Ingen mat •Ingen sko •Barnepasser skifter ikke bleier og følger ikke barn på toalettet – da ringes foresatte opp •Barnet/barna må registreres av barnepasser og mobilnummer til foresatt må oppgis •Alder 18 mnd til 8 år •Maks 10 barn


KOM OG LEK!

A.C.E LEKELAND – Hvem har tilgang?

1. Barn kan leke gratis i lekeland i hele åpningstiden under nært tilsyn av foresatte som har A.C.E Platinum/Gull medlemskap og dagtid/helg for foresatte som har A.C.E Bronze medlemskap.
2. Foresatte som ikke har overnevnte medlemskap kan ha med seg barn i lekelandet for 120 kr per barn i senterets bemannede tidsrom. Se bemanningstider.
3. Med ønske om å tilby et trivelig og trygt lekeland vil rapporter om brudd på regler for lekelandet kunne føre til nektet tilgang.


A.C.E LEKELAND – REGLER

1. A.C.E Lekeland er IKKE bemannet. Barn som leker her SKAL være under NÆRT TILSYN av egne foresatte og på foresattes ansvar til enhver tid.
2. Foresatte som har ansvar for barn i lekeland skal IKKE spille Padel, Squash eller delta på saltimer.
3. Ingen sko i lekeland!
4. Egen mat er KUN tillatt i sitteområdet. INGEN mat i lekeområdet!
5. Opprydding etter barnet/barna er til enhver tid foresattes ansvar.
6. Med ønske om å tilby et trivelig og trygt lekeland ønsker vi som driver A.C.E rapporter om all form for uorden – På forhånd TAKK!