Behandlinger

Behandlinger

På A.C.E finner du SterkFysio som består av fysioterapeutene Terese Brustad, Thea Kjærnes og Patrick Bjørge, og du finner Askim Naprapati med Hanne Brevigh. Ta direkte kontakt med behandler for time.


SterkFysio – Terese Brustad 

Terese Brustad har jobbet som fysioterapeut, trener og instruktør siden 2004. Hun har fordypning og god erfaring innen idrettsmedisin, nevrologi, ortopedi og innen kompleks og langvarig smerte. Bakgrunnen hennes er blant annet bachelorgrad i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo (idag Storbyuniversitetet OsloMet) og mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo der fokus var på langvarige smertetilstander og fysioterapi. Terese har også årsstudium i psykologi og erfaring med fysioterapi og psykiske plager. Som fysioterapeut er hun opptatt av evidensbasert praksis og en grundig undersøkelse før hun legger vekt på aktive tiltak i rehabilitering/opptrening. Terese har jobbet mange år med landslag i håndball og fotball, og hun har sertifiseringer og mye erfaring med gruppetrening innenfor flere treningsformer og sjangre. 

Hjemmeside: www.sterkfysio.no
Telefon: 97 70 26 53
Epost: terese@sterkfysio.no


SterkFysio – Thea Kjærnes

Thea er utdannet fysioterapeut ved OsloMET, samt Personlig Trener (PT), kostholdsveileder og Coach gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT). Hun har flere års erfaring fra både treningsbransjen og kommunal- og privat praksis. Hun har mange sertifiseringer og opparbeidet seg mye erfaring og kompetanse innenfor mange ulike områder (barn, psykisk helse, idrettsfysioterapi, muskel-/skjelettsmerter, ortopedi, onkologi/kreft, hjerte/lunge, nevrologi og graviditet/kvinnehelse). Thea er lidenskapelig opptatt av helse, fysisk aktivitet og trening, og sammenhengen mellom kropp og psyke. Hun brenner for forebyggende- og helsefremmende arbeid og en aktiv tilnærming i sin behandling. Hun er samtidig nøye og opptatt av å holde seg faglig oppdatert og drive evidensbasert. Hun vektlegger alltid en grundig undersøkelse som grunnlag for videre oppfølging/behandling. Thea har selv alltid vært en aktiv- og idrettsglad jente, som har trent variert gjennom hele livet. Hun satset fotball tidligere, men driver nå aktivt både som Coach og utøver innenfor CrossFit, Hun er opptatt av at trening skal være funksjonelt, bidra til mestring og glede, samt gjøre deg sterkere og i bedre form. Hun er samtidig interessert i å se den enkelte og tilpasse så treningen passer deg og dine mål. Hun ønsker at DU som kunde skal kunne pushe grenser, oppleve progresjon, mestring, og samtidig vite hva- og hvorfor du gjør det du gjør! Teknikk og kvalitet vektlegges derfor alltid høyt hos henne.

Har du spørsmål eller ønsker en time – ta kontakt.

Hjemmeside: www.sterkfysio.no
Telefon: 47 60 75 80
Epost: thea@sterkfysio.no


SterkFysio – Patrick Bjørge

Patrick er opptatt av en aktiv og evidensbasert tilnærming, og han liker å jobbe for at du som pasient skal bli best mulig rustet til å takle dine problemer og ta vare på egen helse på en best mulig måte.

Patrick er MNFF spesialist i ortopedisk fysioterapi. Han har jobbet som fysioterapeut siden 2013, har en mastergrad i fysioterapi med spesialisering innen muskel- og skjelettlidelser og utdanning i kognitiv terapi. Han har bred erfaring fra både privat praksis og spesialisthelsetjenesten. Han har tidligere arbeidet 10 år på Rikshospitalet, hvor han har jobbet med behandling av både barn og voksne, men har særlig opparbeidet kompetanse på behandling av barn.

Hjemmeside: www.sterkfysio.no
Telefon: 41 35 94 36
Epost: patrick@sterkfysio.no  


Askim Naprapati – Hanne Brevigh

Hanne er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm i Sverige og har drevet egen praksis siden 2007. Hun jobber manuelt med smertetilstander i hele kroppen og er ekstra interessert i problematikk knyttet til nakke og hodepine. I tillegg er hun personlig trener (PT) med videreutdanning i rehab-trening fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og hun er kurset i trening for gravide og nybakte mødre. Nylig fullførte hun også et bachelorstudium i psykologi med vekt på atferdsanalyse ved Storbyuniversitetet OsloMet. Hanne vil gjerne veilede deg som ønsker hjelp til livsstilsendring, dersom du mangler motivasjon for å komme i gang med trening, eller ønsker hjelp på veien mot andre målsetninger.

Telefon: 45 22 38 80
Epost: anaprapat@gmail.com


Fysioterapi…

…er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. «Fysioterapeut» er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet. For å få autorisasjon må man etter endt utdanning gjennomføre turnustjeneste. Fysioterapeutene som holder til på A.C.E har kommunal driftsavtale og refusjonsordning med Helfo.

Naprapati…

…betyr å behandle årsaken til smerte. Det er en manuell behandlingsform som omfatter forebygging, utredning og behandling av funksjonsforstyrrelser og smertefulle tilstander i støtte- og bevegelsesapparatet.
Ønsker du å kontakte en behandler ved et av de andre treningssenterne våre i Indre Østfold og Follo? Her er en oversikt: