Behandlinger

Behandlinger

På A.C.E Racket & Treningssenter finner du erfarne eksperter på muskler og skjelett. De behandler alt fra hodepine, ryggsmerte, hoftesmerte, knesmerter, skuldersmerter og mye mer. Du kan søke behandling hos både fysioterapeuter og naprapat som benytter massasje, muskeltøyninger, triggerpunktsbehandling, mobilisering og manipulasjon for å få bukt med forstyrrelser i bevegelsessystemet, i tillegg til at de veileder i trening og oppbygging.
Fysioterapi er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. «Fysioterapeut» er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet. For å få autorisasjon må man etter endt utdanning gjennomføre turnustjeneste. Fysioterapeutene som holder til på A.C.E har kommunal driftsavtale og refusjonsordning med Helfo.
Naprapati betyr å behandle årsaken til smerte. Det er en manuell behandlingsform som omfatter forebygging, utredning og behandling av funksjonsforstyrrelser og smertefulle tilstander i støtte- og bevegelsesapparatet.


Terese Brustads Fysioterapi & Trening

Terese Brustad har jobbet som fysioterapeut, trener og instruktør siden 2004. Hun har fordypning og god erfaring innen idrettsmedisin, nevrologi, ortopedi og innen kompleks og langvarig smerte. Bakgrunnen hennes er blant annet bachelorgrad i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo (idag Storbyuniversitetet OsloMet) og mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo der fokus var på langvarige smertetilstander og fysioterapi. Terese har også årsstudium i psykologi og erfaring med fysioterapi og psykiske plager. Som fysioterapeut er hun opptatt av evidensbasert praksis og en grundig undersøkelse før hun legger vekt på aktive tiltak i rehabilitering/opptrening. Terese har jobbet mange år med landslag i håndball og fotball, og hun har sertifiseringer og mye erfaring med gruppetrening innenfor flere treningsformer og sjangre.

Epost: storetessa@gmail.com


Fysioterapeut Julie Hoff

Julie er utdannet fysioterapeut ved Saxion Hoogenschool i Nederland. Hun har medisinsk fordypning i kvinnehelse og hjelper kvinner med ulike plager og smerter fra bekkenet, bekkenbunn, inkontinens problematikk og svangerskapsrelaterte plager. Med fordypning i onkologisk fysioterapi hjelper hun kreftpasienter som en viktig del av deres behandlingsforløp. Hun har i tillegg spesialkompetanse i behandling av lipødem og lymfødem, også kalt «Komplett fysikalsk lymfødem behandling». Julie holder treningsgrupper for kreftpasienter og lymfødempasienter. Hun jobber også med opptrening og rehabilitering etter skader og operasjoner, nevrologiske lidelser, lungesykdom og hjertesykdom. Hun har en rekke kurs innen Aktiv rehabilitering, som «Aktiv med Kreft» og «Aktiv med Artrose». I tillegg er Julie utdannet kognitiv terapeut og Medisinsk Yoga (MediYoga) instruktør.

Epost: juliemhoff@gmail.com


Fysioterapeut Thea Kjærnes

Epost: theakjaernes.fysio@outlook.com


Naprapat Hanne Brevigh

Hanne er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm i Sverige og har drevet egen praksis siden 2007. Hun jobber manuelt med smertetilstander i hele kroppen og er ekstra interessert i problematikk knyttet til nakke og hodepine. I tillegg er hun personlig trener (PT) med videreutdanning i rehab-trening fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og hun er kurset i trening for gravide og nybakte mødre. Nylig fullførte hun også et bachelorstudium i psykologi med vekt på atferdsanalyse ved Storbyuniversitetet OsloMet. Hanne vil gjerne veilede deg som ønsker hjelp til endring, dersom du mangler motivasjon for å komme i gang med trening, eller ønsker hjelp på veien mot andre målsetninger.

Telefon: 45 22 38 80
Epost: anaprapat@gmail.com


Ønsker du å kontakte en behandler ved et av de andre treningssenterne våre? Ta direkte kontakt: