Trening for barn og ungdom på A.C.E

Trening for barn og ungdom på A.C.E

Trening for barn er naturlig og sunt når det utføres korrekt og med lett belastning. Sett ditt barns helse først og tren SMART!


Barn under 12 år

Barn MÅ være under oppsyn i hele senteret! Ingen barn på styrke/kondisjonsområder av sikkerhetmessige grunner! 

Klatring: Barn under 12 år får benytte klatrevegg gratis hvis foresatte er medlem, har tatt topptaukurs og kan sikre.
Padel og Squash: Barn kan spille gratis sammen med foresatte som har A.C.E Platinum/Gull medlemskap eller dagtid (til 16:00) og helg sammen med foresatte som har A.C.E Bronze medlemskap. For å delta på organiserte barneaktiviteter som Padel-skole (fra 9 år) må barnet ha A.C.E Junior medlemskap.
Lekeland: Barn kan leke gratis i hele åpningstiden under tilsyn av foresatte som har A.C.E Platinum/Gull medlemskap eller dagtid (til 16:00) og helg for A.C.E Bronze medlemskap.


Barn/ungdom 12-14 år

For barnet/ungdomen tegnes A.C.E Junior medlemskap. Barnet/ungdommen må ha veiledningstime (gratis) med Personlig Trener (PT) og må følge programmet oppsatt av PT på foresattes ansvar. Kan trene med foresatte i hele åpningstiden eller alene i bemannet tidsrom. Ta direkte kontakt med en PT for treningsveiledning.


Ungdom over 14 år

For ungdommen tegnes A.C.E Junior medlemskap. Kan trene på egenhånd i hele åpningstiden. Frem til fylte 16 år må ungdommen følge treningsprogram oppsatt av Personlig Trener (PT) på foresattes ansvar. Ta direkte kontakt med en PT for treningsveiledning.