Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter

Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter

En morsom treningsopplevelse for alle!

På A.C.E er vi stolte av å kunne tilby trening for enhver!

Vi tilbyr Indre Østfolds størst treningssenter med et enormt utvalg av treningsutstyr for både kondis, utholdenhet og styrke! Hos oss er det sjelden kø og alltid god plass til å gjennomføre en bra treningsøkt.

Har du prøvd Padel eller Squash enda? De fleste som prøver har det så gøy at de fortsetter med å kombinere spill, mosjon og moro. Ikke vent – kom og prøv! Vi tilbyr 5 Padel baner og 3 Squash baner! Bordtennis har vi også.

Vil du bli med en erfaren gjeng av instruktører og ta treningen din til neste nivå – kanskje det er tid for å prøve Crossfit med Joachim sin gjeng! Vi har en egen 300 m2 stor Crossfit boks som er tilgjengelig for A.C.E Platinum medlemmer.

Saltimer – of course! Spinning med watt-sykler, løpetime, sirkeltrening, Les Mills timer og Yoga – dette har vi også i en stor og luftig sal på 280 m2!

Noe for de minste? Hos oss kan barn få ut en masse energi mens du trener – enten i vårt A.C.E lekeland på 500 m2 eller i vår klatrevegg med 9 m høyde som kan benyttes sammen med voksen som har gyldig topptaukurs. Vi har også klatring på bånd for store og små!

Hvis du trenger litt behandling, samarbeider vi med to fysioterapeuter (Therese og Julie) som kan ta godt være på deg. Begge har kommunale driftstilskudd. Askim Naprapat (Hanne) holder også til hos oss.

A.C.E er en plass for absolutt alle. Kom innom og bli en del av gjengen!

A.C.E – You are Born2Play!

Comments are closed.