Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter!

Velkommen til A.C.E Racket & Treningssenter!

En morsom treningsopplevelse for enhver!

Vi tilbyr Indre Østfolds største treningssenter med et enormt utvalg av treningsutstyr for både kondis, utholdenhet og styrke! Hos oss er det sjelden kø og alltid god plass til å gjennomføre en bra treningsøkt.

Har du prøvd Padel eller Squash enda? De fleste som prøver har det så gøy at de fortsetter med å kombinere spill, mosjon og moro. Ikke vent – kom og prøv! Vi tilbyr 5 Padelbaner og 3 Squashbaner! Bordtennis har vi også.

Vil du bli med en erfaren gjeng av instruktører og ta treningen din til neste nivå – kanskje det er tid for å prøve CrossFit med Anders Sandvik sin gjeng i CFA – CrossFit Askim! Vi har en egen 300 m2 stor CrossFit boks som er tilgjengelig for medlemmer som har A.C.E Gull med CrossFit-tillegg.

Saltimer – of course! Spinning med watt-sykler, løpetime, sirkeltrening, Les Mills timer, Kettlebells, Yoga og flere – dette har vi også, i en stor og luftig sal på 280 m2! For deg som kjenner oss fra før, aller siste NYHET, fra oktober 2023 vil vi lansere et dagtidstreningsprogram. Trenerne våre inkluderer fysioterapeuter og topp trenere: Terese Brustad, Thea Marie Kjærnes og Sondre Eriksen. Dagtidstilbudet vårt inkluderer noe som passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Programmet består av 30 min kondisjonstrening og 30 min styrketrening. Det er også mulig å bli med på kun én av øktene hvis det foretrekkes.

Noe for de minste? Hos oss kan barn få ut en masse masse masse energi mens du trener – enten i vårt A.C.E lekeland på 500 m2 eller i vår klatrevegg med 9 m høyde som kan benyttes sammen med voksen som har gyldig topptaukurs. Vi har også klatring på bånd for store og små!

Hvis du ønsker eller trenger litt behandling samarbeider vi med SterkFysio som består av fysioterapeutene Terese Brustad, Thea Kjærnes og Patrick Bjørge som kan ta godt være på deg. Alle tre har kommunale driftstilskudd. Vi har også Askim Naprapati med Hanne Brevigh hos oss på A.C.E. 

A.C.E er en plass for absolutt alle. Kom innom og bli en del av gjengen!

A.C.E – U R born to play!
Roddy McLeod & Thorbjørn Berger

Comments are closed.