Klatring

Klatring

FÅ GLEDE I Å KLATRE SAMMEN
Prøv vår morsomme klatrevegg for hele familien

Alt du trenger for å utforske klatreverden er et topptaukurs der du lærer korrekt bruk av
sele, brems, sikringsteknikk og kommunikasjon. Topptaukurs holdes stort sett hver måned, eller ved nok interesse, ta kontakt med Tibor ved å sende epost til tiborehret@yahoo.com. Vi annonserer kurs på vår forside. På A.C.E har klatreveggen en høyde på 9 m og den er 12 m bred. Vi har også et 6 m klatretau, en pegg wall og klatring på bånd.

På et topptaukurs lærer du det du trenger for å komme trygt igang med å sikre andre på topptau. Kurset kvalifiserer deg til å sikre på topptau på alle klatreanlegg i Norge! Du lærer korrekt bruk av sele, brems, sikringsteknikk, kommunikasjon, og kurset gir topptaukort/bestått prøve. Varighet er 4 timer, kursavgift 600 kr per deltaker og aldersgrensen er 13 år. Kurset er begrenset til 12 deltakere. Ha med egne klatresko (A.C.E har et begrenset antall klatresko til utleie, 50 kr pr. par). Annet nødvendig utstyr lånes hos oss.


Se Amalie som liker å klatre på A.C.E


Tibor M. Ehret 

Instruktør | Topptaukurs
Ta kontakt for påmelding/info
tiborehret@yahoo.com

″Klatring er en spennende måte å utfordre seg selv på. Uansett alder og ferdigheter kan alle ha det moro i en klatrevegg! Mine barn begynte å klatre da de var 4, og foreldrene mine kom seg fremdeles til topps da de nærmet seg 70 år. Jeg selv slet med høydeskrekk fram til jeg begynte med klatring – nå er det helt borte.″

Tibor begynte med klatring i 2013 og ble hektet! Han er klatreinstruktør godkjent av Norges Klatreforbund og holder kurs både på A.C.E i Askim og på Xpress Performance i Ås.


Her ser du klatreveggen vår på A.C.E!


Vi har et 6 meter langt klatretau.


Har du noen gang prøvd en pegg wall?


Klatring på bånd – for store og små!