Behandlinger

Behandlinger

På A.C.E Racket & Treningssenter finner du erfarne eksperter på muskler og skjelett. De behandler alt fra hodepine, ryggsmerte, knesmerter, skuldersmerter og mye mer. Du kan søke behandling hos både fysioterapeuter og naprapat som benytter massasje, muskeltøyninger, triggerpunktsbehandling, mobilisering og manipulasjon for å få bukt med forstyrrelser i bevegelsessystemet, i tillegg til at de veileder i trening og oppbygging.
Fysioterapi er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. «Fysioterapeut» er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet. For å få autorisasjon må man etter endt utdanning gjennomføre turnustjeneste. Fysioterapeutene som holder til på A.C.E har kommunal driftsavtale og refusjonsordning med Helfo.
Naprapati betyr å behandle årsaken til smerte. Det er en manuell behandlingsform som omfatter forebygging, utredning og behandling av funksjonsforstyrrelser og smertefulle tilstander i støtte- og bevegelsesapparatet.


Terese Brustads Fysioterapi & Trening

Terese Brustad har jobbet som fysioterapeut, trener og instruktør siden 2004. Hun har fordypning og god erfaring innenfor idrettsmedisin, nevrologi, ortopedi, kompleks og langvarig smerte. Bakgrunnen hennes er blant annet bachelorgrad i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus, mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo der fokus var på langvarige smertetilstander og fysioterapi. Terese har også årsstudium i psykologi og erfaring med fysioterapi og psykiske plager. Som fysioterapeut er hun opptatt av evidensbasert praksis og en grundig undersøkelse før hun legger vekt på aktive tiltak i rehabilitering/opptrening. Terese har jobbet mange år med håndball og fotball landslag, og hun har erfaring med gruppetrening innenfor flere ulike sjangre og konsepter.

Epost: storetessa@gmail.com


Fysioterapeut Julie Hoff

Julie er utdannet fysioterapeut fra Saxion Hoogenschool i Nederland. Hun har spesialkompetanse i komplett fysikalsk lymfødembehandling og kvinnehelse som omhandler plager fra bekkenet og bekkenbunn samt inkontinens problematikk. Hun har flere kurs innen Aktiv Rehabilitering og Aktiv med Artrose. Julie holder små rygg-grupper på A.C.E og har erfaring i å holde mange typer grupper. Hun er i tillegg utdannet Medisinsk yoga instruktør og utdannet kognitiv terapeut.

Epost: juliemhoff@gmail.com


Naprapat

Bakgrunn og kontaktinfo til naprapat Hanne Brevigh som holder til på A.C.E kommer snart her.