Regler for banebestilling og banebruk

Regler for banebestilling og banebruk

Vi setter pris på at du følger våre bestillingsregler slik at alle våre medlemmer får gode bestillingsmuligheter! Takk!

  1. A.C.E medlemskap er personlig. Er du medlem så får du din del av baneleien dekket. Unntak er for Padel i prime time. Spiller du med et ikke-medlem så må ikke-medlemmet betale halvparten (ved Squash 2 personer) eller 1/4 (ved Padel 4 personer) av baneleien. Padel prime time tilleggsgebyr er høyere for ikke-medlemmer enn for medlemmer. Se mer info om priser og betaling.
  2. Din banebestilling er en forpliktelse – baner som er bestilt må benyttes.
  3. Det er bestiller av banen som fysisk skal bruke banen i den angitte tiden. Banen skal ikke “gis bort” til andre medlemmer (eller ikke-medlemmer) selv om bestiller er tilstede på A.C.E.
  4. Du kan legge til dine venner/medspillere/motspillere i en ”Friendslist”. Slik kan du booke bane på vegne av disse og gjøre booking noen dager frem i tid.
  5. Det er mulig å booke bane opptil 7 dager i forveien.

Avbestillingsregler
Ønsker du å avbestille en banebestilling må dette registreres senest 2 timer før bestilt spilletid. Avbestilling kan gjøres via MATCHi, telefon eller ved oppmøte. Epost er ikke godtatt. Manglende oppmøte og for sene avbestillinger kan føre til pålegg om betaling av full pris på banetiden.

Dersom du ikke får logget inn
Forsøk å bruke “Forgot password” løsningen og prøv gjerne dine mest brukte epost adresser for å være sikker på hvilken du har registrert hos oss. Hvis du får tilbakestilt passordet ditt kan du logge inn og endre epost adresse og passord. Hvis du har opprettet en ny bruker vil det ikke være noe medlemskap knyttet til din bruker. Ved problemer ta kontakt med personalet på A.C.E.

Får du beskjed om at du må betale når du forsøker å bestille bane?
Dette vil du oppleve dersom du har en eksisterende booking på 2 halvtimer (60 min). Du kan da ikke gjøre enda en ny bestilling uten å måtte betale. Det er også mulig at det ikke er noen medlemskap koplet til din bruker. Dette kan skje ved at personalet rett og slett har hoppet over dette punktet da du ble registrert i systemet. Si ifra, så fikser vi dette på et øyeblikk!

 Får du ikke booket på vegne av en venn?
Grunnen være at vennen din ikke har akseptert forespørselen din om vennskap i bookingsystemet, eller at denne vennen allerede har bookinger liggende inne. Det kan også være slik: På deg selv kan du booke 6 dager frem i tid, etter kl. 00.00. På dine venner, må det være på klokkeslettet 6 dager frem tid.