Personlig Trening

Personlig Trening

Vil du komme i form og virkelig se resultater av din trening? En Personlig Trener (PT) vil hjelpe deg å nå dine mål! Du vil få riktige verktøy for at DIN trening skal bli OPTIMAL!

• effektiv trening
• motivasjon
• kostholdsveiledning
• raskere resultater
• mer kunnskap
• sikrere trening

Trenger du VEILEDNING eller ønsker du PT TIME? Ta kontakt!
GRATIS FØRSTE VEILEDNING! Sjekk at du får bekreftet timen din.
Våre PT’er og treningsveiledere gir gruppetimen Circle Challenge, se Timeplan.


RUDY SØLVBERG

″Uansett utgangspunkt så ønsker jeg å hjelpe deg å nå de målene DU vil oppnå!″

Rudy jobber fulltid hos TEAM PT. Han har Personlig Trener utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT) og har mer enn 2000 timer med erfaring. Han liker å motivere folk og se deres fremgang, derfor stortrives han med å jobbe som Personlig Trener, veileder og instruktør. Rudy hjelper deg med treningsteknikk og å kjenne på styrke du tidligere ikke har hatt, tåle mer belastning og oppleve mestring i det å ta vare på din egen helse!

Ta kontakt for PT time eller treningsveiledning!
Epost: rudy@teampt.no
Telefon: 99 44 51 52


RODDY MCLEOD

«Alle mennesker kan bli supermennesker! Ikke la noe hindre deg i å nå dine mål!»

Roddy har eid og drevet treningssentre siden 2010. Han har økonomi og militær bakgrunn, vokste opp med å trene håndball og Squash på høyt nivå. En veldig energisk mann du oftest vil finne i full fart med 100 baller i lufta. Han mener at med riktig trening og gradvis progresjon kan alle få utrolige resultater og mindre smerter. Det er aldri for sent å komme i god form! Roddy har PT utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og han er sertifisert instruktør i CrossFit, Les Mills BodyPump/Grit/CXWORX/RPM, Spinning, Pilates, TRX og Squash.


THORBJØRN BERGER

«Spill deg glad og sprek! Ikke la noe hindre deg i å bli en champion!»

Thorbjørn er ildsjelen bak racketsporten på A.C.E. Han har brent for sport hele livet og gikk inn i treningssenterbransjen i 2015. Av yrke er han tannlege og drev egen praksis i 30 år. Han har alltid spilt fotball og var i en kort periode i A stallen til Brann før studier tok for mye tid. Deretter ble det en liten Squash karriere med 3. plass i NM. Han deltok i EM og Nordisk mesterskap for lag i 1982. Thorbjørn startet Mørk golfbane i 1989. Siden har han trent diverse lag både i fotball og håndball. Nå finner du han veldig ofte på en av Padel banene. Han er sertifisert instruktør i både Padel og Squash. Thorbjørn mener at med riktig veiledning og øvelse kan alle oppnå mestring og få gode resultater. Det er aldri for sent å bli en mester!


MAIA MCLEOD

«You are much stronger than you think you are. Trust me» – Spider-Man

Maia var sertifisert Les Mills BodyPump instruktør allerede som 16 åring, og hun er veldig glad i styrketrening. På A.C.E finner du henne som motiverende instruktør for vårt varierte utvalg av styrke- og kondisjonstimer. Hun liker å pushe deg til å ta i mer enn du orker! Maia kan også hjelpe deg som er nybegynner med å sette opp et treningsprogram bestående av en rekke anbefalte øvelser, og hun viser deg riktig treningsteknikk. Ta kontakt med henne for treningesveiledning!

Ta kontakt med Maia for treningsveiledning!
Telefon: 91 99 01 50


JESSICA S. JONASSEN

«Om du vil ned fra overvektig til slank, eller fra svak til sterk – jeg hjelper deg å oppnå målet ditt!»

Jessica brenner for en sunn livsstil og en aktiv hverdag som gir en kropp man kan trives i! Hun forenkler det vanskelige slik at du mestrer og forstår på veien mot din nye livsstil. Sjekk ut bloggen hennes! Jessica er utdannet Personlig Trener gjennom Norges Idrettsakademi (NIAK), og hun har Bachelor grad i Fysisk Aktivitet og Ernæring ved Norges Helsehøyskole i Oslo. I tillegg har Jessica kursinger i TRX slynge og rip, Ropes Bungee, Kettlebell, Soma Move, hun er sertifisert spinning instruktør og hun har grunnkurs i Olympiske løft!