Personlig Trening

Personlig Trening

Vil du komme i form og virkelig se resultater av din trening? En Personlig Trener (PT) vil hjelpe deg å nå dine mål! Du vil få riktige verktøy for at DIN trening skal bli OPTIMAL!

• effektiv trening
• motivasjon
• kostholdsveiledning
• raskere resultater
• mer kunnskap
• sikrere trening

Trenger du VEILEDNING eller ønsker du PT TIME? Ta kontakt med en av våre trenere! 
GRATIS FØRSTE VEILEDNING! Sjekk at du får bekreftet timen din.
Våre PT’er og treningsveiledere gir gruppetimen Circle Challenge, se Timeplan.


Kom i form med PT gruppe!
Ønsker du inspirasjon og motivasjon til en sunnere og bedre livsstil, til å trene hardere og få mer treningsresultater, til å gå ned i vekt? Vi tilbyr tett oppfølging i 13 uker! Kurset holdes på ettermiddag/kveldstid. Du vil få opplæring i ulike treningsmetoder og innføring i mobilitet og skadeforebygging. Trening to dager i uka. Forelesning i kostholdsveiledning 3 ganger ila kurset. Veiing/kroppsanalyse hvis ønsket.

Send epost for info og påmelding til noksnakk@coachsandvik.no


VÅRE PERSONLIGE TRENERE OG TRENINGSVEILEDERE

SONDRE ERIKSEN

«Konkrete Mål + Smart Trening = Gode Resultater»

Sondre har bred erfaringsbakgrunn og har arbeidet med alt fra idrettsutøvere til klienter i rehabilitering. Sammen med Sondre kartlegger du dine ambisjoner; som for eksempel å løpe maraton eller løpe sammenhengende i 20 min, få en sterkere kjernemuskulatur eller ta flere armhevinger, eller kanskje du søker hjelp til vektnedgang. Han lager en individuell plan basert på dine behov og ønsker, og han hjelper deg med å nå målene dine! Sondre har en bachelorgrad innen folkehelse, videreutdannelse innen biologi og ernæring, og han har i flere år holdt gruppe- og personlig trener timer.

Ta kontakt ved spørsmål rundt trening og kosthold.

Epost: sondreeriksen@gmail.com
Telefon: 45 48 54 13


MAGDALENA WERGELAND KROG

«Just move, og la meg passe på resten

Magdalena er en Personlig Trener (PT) som fokuserer spesielt på kvinners trening og helse. Hun støtter kvinner for å bli friskere, sterkere og for å få bedre selvtillit. Hun vil gjerne hjelpe til med å finne riktig vei for alle behov med et godt fokus på treningsteknikk. Magdalena har PT utdanning fra Fit Academy i Polen. Hun er sertifisert Les Mills BodyPump og BodyStep instruktør og instruerer også Circle Challenge. Hun hjelper deg gjerne tilbake i form etter graviditeten. Uansett hvilket nivå du er på – hun er motivert for å støtte deg gjennom de neste stegene i din trening.

Ta kontakt for PT time eller treningsveiledning!
Book time på: justmove-pt.no
Epost: justmove.magdalena@gmail.com
Telefon: 45 41 94 06


ANDERS SANDVIK

«NOK SNAKK!»

Anders brenner for å se deg nå dine mål. Ditt mål er hans fokus! Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT), er sertifisert ″CrossFit lvl1 Coach″ og ″Funksjonell-styrketrenings Coach″. Han har studert fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole (NIH) og er utdannet lærer. Forebyggende og helsefremmende fysisk aktivitet er sentralt i Anders sitt liv.
Han har selv drevet med CrossFit, vektløfting, discgolf og løping på høyt nasjonalt nivå.

Ta kontakt for PT time eller treningesveiledning!
Epost: booking@coachsandvik.no
Telefon: 45 29 49 13


MARIANNE VIK

«Trening gjør deg glad og robust!»

Marianne brenner for at aktivitet og trening skal bli en naturlig del av din hverdag. Hun har Personlig Trener (PT) utdanning fra Norges Idrettshøyskole (NIH) og er sertifisert LesMills BodyPump instruktør. Marianne er utdannet lektor og liker å hjelpe andre til både å sette mål og nå sine mål. Hun har alltid vært en aktiv mosjonist som særlig har drevet med håndball og langrenn, hun sier aldri nei til en randonee-tur og tror på at det aldri er for sent å begynne med noe nytt! Marianne er opptatt av at funksjonell trening og fysisk aktivitet er helsefremmende, både fysisk og psykisk.

Ta kontakt for PT time eller treningesveiledning!
Epost: marianne@trene.net
Telefon: 92 03 35 19


RUDY SØLVBERG

″Vil du at ting skal gå lettere i hverdagen?

Rudy jobber hos TEAM PT. Han har Personlig Trener (PT) utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT) i 2015 og har jobbet fulltid som PT siden 2017. Han liker å motivere folk og se deres fremgang. Det er nettopp derfor han stortrives med å jobbe som PT. Rudy hjelper deg med treningsteknikk og å kjenne på styrke du tidligere ikke har hatt. En bieffekt er at du blir mer robust og at du vil oppleve mestring i det å ta vare på din egen helse! Han har selv vært plaget av prolaps i ryggen og har derfor god kunnskap og erfaringer på dette feltet.

Ta kontakt for PT time eller treningsveiledning!
Book time på: teampt.no
Epost: rudy@teampt.no
Telefon: 99 44 51 52


RODDY MCLEOD

«Alle mennesker kan bli supermennesker! Ikke la noe hindre deg i å nå dine mål!»

Roddy har eid og drevet treningssentre siden 2010. Han har økonomi og militær bakgrunn, vokste opp med å trene håndball og Squash på høyt nivå. En veldig energisk mann du oftest vil finne i full fart med 100 baller i lufta. Han mener at med riktig trening og gradvis progresjon kan alle få utrolige resultater og mindre smerter. Det er aldri for sent å komme i god form! Roddy har PT utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og han er sertifisert instruktør i CrossFit, Les Mills BodyPump/Grit/CXWORX/RPM, Spinning, Pilates, TRX og Squash.


THORBJØRN BERGER

«Spill deg glad og sprek! Ikke la noe hindre deg i å bli en champion!»

Thorbjørn er ildsjelen bak racketsporten på A.C.E. Han har brent for sport hele livet og gikk inn i treningssenterbransjen i 2015. Av yrke er han tannlege og drev egen praksis i 30 år. Han har alltid spilt fotball og var i en kort periode i A stallen til Brann før studier tok for mye tid. Deretter ble det en liten Squash karriere med 3. plass i NM. Han deltok i EM og Nordisk mesterskap for lag i 1982. Thorbjørn startet Mørk golfbane i 1989. Siden har han trent diverse lag både i fotball og håndball. Nå finner du han veldig ofte på en av Padel banene. Han er sertifisert instruktør i både Padel og Squash. Thorbjørn mener at med riktig veiledning og øvelse kan alle oppnå mestring og få gode resultater. Det er aldri for sent å bli en mester!


MAIA MCLEOD

Maia er for tiden i Forsvaret (fra juli 2020). 

«You are much stronger than you think you are. Trust me» – Spider-Man

Maia var sertifisert Les Mills BodyPump instruktør allerede som 16 åring, og hun er veldig glad i styrketrening. På A.C.E finner du henne som motiverende instruktør for vårt varierte utvalg av styrke- og kondisjonstimer. Hun liker å pushe deg til å ta i mer enn du orker! Maia kan også hjelpe deg som er nybegynner med å sette opp et treningsprogram bestående av en rekke anbefalte øvelser, og hun viser deg riktig treningsteknikk. Ta kontakt med henne for treningesveiledning!

Ta kontakt med Maia for treningsveiledning!
Telefon: 91 99 02 50