Personlig Trening

Personlig Trening

Vil du komme i form og virkelig se resultater av din trening? En Personlig Trener (PT) vil hjelpe deg å nå dine mål! Du vil få riktige verktøy for at DIN trening skal bli OPTIMAL!

• effektiv trening
• motivasjon
• kostholdsveiledning
• raskere resultater
• mer kunnskap
• sikrere trening

Trenger du VEILEDNING eller ønsker du PT TIME? Ta kontakt!
GRATIS FØRSTE VEILEDNING! Sjekk at du får bekreftet timen din.
Våre PT’er gir gruppetimen Circle Challenge, se Timeplan.


RUDY SØLVBERG

″Uansett utgangspunkt så ønsker jeg å hjelpe deg å nå de målene DU vil oppnå!″

Rudy jobber fulltid hos TEAM PT. Han har Personlig Trener utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT) og har mer enn 2000 timer med erfaring. Han liker å motivere folk og se deres fremgang, derfor stortrives han med å jobbe som Personlig Trener, veileder og instruktør. Rudy hjelper deg med treningsteknikk og å kjenne på styrke du tidligere ikke har hatt, tåle mer belastning og oppleve mestring i det å ta vare på din egen helse!

Ta kontakt for veiledning eller PT time!
Epost: rudy@teampt.no
Telefon: 99 44 51 52


CHRIS SYLSTAD

«Menneskers største egenskap er vår evne til utvikling og adapsjon. Med trening og en generelt sunnere livsstil som verktøy vil vi kunne stimulere disse anleggene og forvandle enhver senere utfordring til en ny mulighet for videreutvikling!»

Chris har drevet med alt fra Calisthenics, Svømming, Padling, Styrkeløft og Bodybuilding, til langmarsj i skog og mark i over 10 år. Han tar utdannelse i Idrettsfysiologi og Psykologi med ambisjoner om å hjelpe folk til å oppnå sitt potensial – fysisk eller psykisk. Med mange års egenerfaring i rygg vil han kunne hjelpe deg å finne akkurat «din greie» slik at du kan utvikle deg slik du er ment! Han har erfaring/utdannelse som Personlig Trener, Fitness Instruktør og Kostholdsveileder via Active Education/Høyskolen i Innlandet.

Ta kontakt for veiledning eller PT time!
Epost: ChrisSylstad@gmail.com
Telefon: 41 55 52 39


JESSICA S. JONASSEN

«Om du vil ned fra overvektig til slank, eller fra svak til sterk – jeg hjelper deg å oppnå målet ditt!»

Jessica brenner for en sunn livsstil og en aktiv hverdag som gir en kropp man kan trives i! Hun forenkler det vanskelige slik at du mestrer og forstår på veien mot din nye livsstil. Sjekk ut bloggen hennes! Jessica er utdannet Personlig Trener gjennom Norges Idrettsakademi (NIAK), og hun har Bachelor grad i Fysisk Aktivitet og Ernæring ved Norges Helsehøyskole i Oslo. I tillegg har Jessica kursinger i TRX slynge og rip, Ropes Bungee, Kettlebell, Soma Move, hun er sertifisert spinning instruktør og hun har grunnkurs i Olympiske løft!


RODDY MCLEOD

«Alle mennesker kan bli supermennesker! Ikke la noe hindre deg i å nå dine mål!»

Roddy har eid og drevet treningssentre siden 2010. Han har økonomi og militær bakgrunn, vokste opp med å trene håndball og Squash på høyt nivå. En veldig energisk mann du oftest vil finne i full fart med 100 baller i lufta. Han mener at med riktig trening og gradvis progresjon kan alle få utrolige resultater og mindre smerter. Det er aldri for sent å komme i god form! Roddy har PT utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og han er sertifisert instruktør i CrossFit, Les Mills BodyPump/Grit/CXWORX/RPM, Spinning, Pilates, TRX og Squash.