NYTT ÅR – NYTT YOGAKURS MED SHIRAN!

NYTT ÅR – NYTT YOGAKURS MED SHIRAN!

Godt nyttår og velkommen til et nytt yogakurs 🙂. På kurset skal vi jobbe med fleksibilitet, mobilitet og styrke. Forskjellen mellom fleksibilitet og mobilitet er at fleksibilitet fokuserer på musklene, mens mobilitet fokuserer på leddene. Kurset blir en fortsettelse av forrige kurs, men det passer for alle, både nye og gamle deltakere. Føler du deg stiv fordi du tilbringer mesteparten av dagen sittende? Har du stort fokus på styrketrening og tøyer sjeldent, eller har du bare et ønske om å bli mykere? Kom bli med ❤️. Jeg heter Shiran og vil undervise kurset i vinyasa still yoga. Yogaøktene (90 min) er dynamiske, preget av mye flyt og med stort fokus på riktig teknikk. Mitt mål er å lære deg å bruke kroppen din riktig, og å vise deg at du kan mye mer enn du tror.

Vi holder til på A.C.E Racket & Treningssenter i den store gruppetimesalen. Kurset går over 12 uker på onsdager 17:30-19:00 med oppstart i uke 4, det går fra 24/01/2024 til og med 24/04/2024 (utenom uke 8 og uke 13 grunnet vinterferien/påskeferie). Påmelding skjer via e-post og er bindende.

Pris for A.C.E medlemmer kr 600,- og ikke-medlemmer kr 2500,-. Minimum antall deltakere 8, maksimalt 15. Dersom avlysning pga sykdom forlenges kurset.

Påmelding /spørsmål på e-post: Shirank82@gmail.com Betaling enten via vipps (130584, Ås fysioterapi og treningssenter) eller til konto 1644 07398 919.


Comments are closed.