Info og oppstart av gruppetimer

Info og oppstart av gruppetimer

Kjære medlemmer
Vi ønsker med dette å informere litt om hvor vi nå står i forhold til situasjonen vi nå er oppe i. Det forventes ny beskjed fra myndighetene vedrørende videre tiltak knyttet til koronapandemien mandag 27. april. Hva som kommer ut av den redegjørelsen vet vi ikke, men uansett utfall planlegger vi så smått oppstart av gruppetrening snart, men da i form av trening i små grupper.
Grunnet begrenset plass på timene, vil vi i forkant av oppstart innføre et bestillingssystem, der man melder seg på ønsket time. For å kunne melde seg på disse, bruker dere medlemsnummeret som Login, og fødselsdatoen som passord. Er du usikker på hva medlemsnummeret ditt er, vennligst ta kontakt med oss på e-post, så sender vi det til deg.

Hilsen,
Gjengen på A.C.E/Ås treningssenter/S.P.A.R.T.A


Comments are closed.